Uncategorized

Bikini trends van dit jaar

Het is alweer bijna zover, bikini-seizoen. Ook dit jaar zijn er weer veel verschillende soorten bikini’s, en voor iedereen zit er wel wat tussen! Een goed begin is het halve werk, een beetje op onderzoek uitgaan naar de mogelijkheden in type bikini’s is dan ook niet verkeerd.

Waar te zoeken

Allereerst is het natuurlijk belangrijk om te weten waar je eigenlijk prima bikini’s kunt halen. Deze winkel komt jullie vast wel bekend voor: de Hunkemoller! Bij de Hunkemoller kun je zoveel bikini’s vinden en dat vinden de meeste helemaal niet erg. Je bent namelijk, als het goed is, niet zoveel tijd kwijt aan het bezoeken van al die winkels met potentiële bikini’s. Nee, je kunt gewoon lekker in 1 winkel blijven. Wat nog mooier is, is dat de Hunkemoller een online website heeft. Bij een online winkel kun je ook vaak gebruik maken van kortingscodes. En wie wil dat nou niet? Wat centen besparen. Voor mooie kortingen bij de Hunkemoller kun je kijken op vele websites.

Trends van 2019

Een trend die je niet alleen in kledingstukken, maar ook in bikini’s ziet terug komen zijn bikini’s uit de jaren 50. Zo zijn corrigerende badpakken weer helemaal in. Dit is ideaal voor dames die niet graag veel huid willen laten zien, maar toch willen genieten van de zomer. Zo kan je kiezen voor een hoog vallend broekje met een matchende geometrische top. Het zit ook lekker comfortabel! Geen broekje die wegdrijft nadat er een golf aankomt in de zee. Ook een grote trend voor bikini’s zijn dierenprints. Net zoals in de kleding trends van dit jaar is de dierenprint niet weg te denken uit de modewereld. Meeste mensen vinden het helemaal niks en sommige hebben er een kledingkast vol mee. Zo zijn de bekendste dierenprintjes de slangenhuid, panter of koeien print. Ten slotte is de bralette bikini een grote trend. Weg met al die knopen en loszittende touwtjes.Kies voor een bralette!

Heb jij een winkel die bikini’s verkoopt

Bekijk hier de beste baniervlag voor jou winkel.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *