Behandelingen

Is een erotische massage de moeite waard?

Massages zijn erg populair onder de mensheid. De reden waarom mensen kiezen voor een massage kunnen heel divers zijn. Dit komt doordat er enorm veel verschillende massages zijn die elk zijn eigen doeleinden heeft. Zo zijn de bekendste massages een ontspanningsmassage en een sportmassage. De naam zegt het al, maar dit zijn allebei massages die elk een ander doeleind hebben. Ook heb je een erotische massage die als doeleind heeft om optimaal te ontspannen. In deze tekst lees je dan ook meer over zo’n erotische massage en welke voordelen dit met zich meebrengt. 

Wat is een erotische massage?

Er zijn dus ontzettend veel verschillende massages die elk een ander doeleind heeft. Zo heb je ook een erotische massage. Bij een erotische massage staat ontspanning voorop, maar komt er net wat meer bij kijken als bij een normale massage. Bij een erotische massage is het de taak van de masseur dat deze seksuele gevoelens kan opwekken of versterken. Deze massages worden dan ook vooral gericht op de erogene zones van het lichaam om zo seksuele lust op te wekken. Je kunt zo’n massage in een salon krijgen, maar ook kun je dit als voorspel met je partner toepassen. Bij een erotische massage eindig je meestal met een happy ending. Dit houdt in dat je dus seks kunt hebben en eindigt met een orgasme. Het krijgen van een porna massage valt in principe ook onder een erotische massage, maar is dan nog puurder gericht op het hebben van seks. Bij een porna massage wordt dan ook vooral gericht op de beleving van de vrouw. 

Waarom een erotische massage?

Voor de een zal het misschien een beetje raar overkomen en de ander vindt het wel interessant en lijkt het wellicht ook wel wat, maar waarom zou je nou kiezen voor zo’n erotische massage en wat zijn de voordelen hiervan? Het grootste voordeel en daarmee ook meteen het doel van de massage is het optimaal laten ontspannen van diegenen die wordt gemasseerd. Het is de bedoeling dat de gemasseerde zich helemaal op zijn of haar gemak kan voelen waardoor je dus optimaal tot rust kunt komen. Het is erg belangrijk om regelmatig zo’n moment te hebben in je leven. Wanneer je hard werkt of gewoon druk bezig bent is het super goed om even helemaal nergens aan te denken en je optimaal te ontspannen. Na zo’n erotische massage kun je je dus ook echt veel beter gaan voelen in het dagelijks leven waardoor je beter in je vel gaat zitten. Voor meer tips omtrent seksualiteit is het zeker een aanrader om een kijkje te nemen op Dusk-tv. Zij hebben enorm veel tips, amuserende onderwerpen, films en nog veel meer!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *