Haarverzorging

Wat zijn de haartrends voor de zomer van 2018?

De haartrends voor deze zomer zijn weer bekend! Wat zou het dit jaar worden: is lang haar nog steeds in of neemt de korte bob het dit jaar over? Omdat je natuurlijk haar wil dat helemaal on trend is, hebben we hier de nodige dosis inspiratie voor je. Hier een top 3.

Lang en natuurlijk golvend

Lang en natuurlijk golvend met een scheiding in het midden. Deze scheiding hoeft niet heel netjes te zijn, zo ziet het er minder ‘gemaakt’ uit. Het lijkt alsof er geen enkele moeite voor is gedaan. voor je lange haar kijk eens op www.haarspullen.nl

Twee plukjes of vlechtjes

Als variatie op het natuurlijk golvende haar, kunnen de twee voorste plukken achterop het hoofd worden vastgezet. Ook kunnen de twee voorste plukken gevlochten naar achteren worden vastgezet. Eventueel kunnen de voorste plukjes een beetje los gemaakt worden.

 

Wetlook lang haar en bob

Dit is een hele nieuwe look. Het haar dat op lengte is geknipt wordt met een wetlook wax (kan ook met hairspray) achterover en achter de oren gekamd. Met een scheiding opzij of gewoon zonder scheiding helemaal achterover. Dit kan met kort haar maar is met lang haar ook mooi. Bij lang haar wordt het haar meestal helemaal achterover gekamd en vastgezet door behulp van spelden. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *