Uncategorized

Tips om sneller bruin te worden op vakantie

Door de jaren heen is het schoonheidsideaal wat door veel mensen wordt nagestreefd ontzettend veranderd. Hierbij gaat het dan wel om ontwikkelingen die al duizenden jaren aan de gang zijn. Het is namelijk zo dat er tegenwoordig veel mensen zijn die graag bruin willen worden. Vroeger betekende dit dat je arm was en veel op het land werkte, nu wek je de indruk dat je een dure vakantie kunt betalen. Als je graag zo snel mogelijk bruin wilt worden, kun je gebruik maken van één van de volgende tips.

Smeer je niet te vaak in

Wanneer je het liefst zo bruin mogelijk wordt, is het een goed idee om je niet de hele dag door in te smeren. Indien je bang bent om te verbranden, is het vooral wanneer je in een zonnig en warm land bent wel erg belangrijk om je in te smeren. Je moet er alleen wel voor waken dat je je niet te vaak insmeert want hierdoor zul je nooit snel bruin worden. Daarom zijn er ook mensen die  het zonnen op een andere manieren aanpakken. Zij kiezen er bijvoorbeeld voor om in de ochtend wanneer de UV-straling van de zon minder is enkele uren buiten te gaan liggen. Zo kleuren zij goed bij en kunnen zij zich later alsnog insmeren om overdag in de zon te gaan zitten. Dit helpt enorm bij het bruiner worden aangezien je huid hierdoor het volle effect van de zon zal merken en je later alsnog kunt insmeren.

Gebruik olie

Mensen die zo snel mogelijk bruin willen worden kunnen zichzelf insmeren met zonneolie. Dit is olie die je huid verzorgt en er daarnaast aan bijdraagt dat jij sneller bruin wordt. Het is dan ook niet gek dat dit iets is wat erg populair is in grote vakantielanden waar veel mensen naartoe gaan om lekker te zonnen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *