Uncategorized

Dit is wat je oorbellen over jou zeggen

Zelf gekocht of toch gekregen, uiteindelijk besluit je zelf of je ze in je oren hangt of niet. Wat zeggen verschillende typen oorbellen nou over jou als persoon? Een overzicht:

Met Echte Edelstenen

Geen plastic nepsteentjes voor jou. Je hebt je leven onder controle en bent er dol op om mensen uit te nodigen voor een stijlvol diner waar alles tot in de puntjes is geregeld. Je houdt niet van verassingen en bent financieel dan ook stabiel. Bij elke keuze die je maakt is je Goede Smaak je ultieme kompas.

Oor Manchetten

’s Avonds ben je te vinden in de hipste clubs en in de zomer ga je de belangrijkste festivals af. Overdag heb je een goede en serieuze baan en gedraag je je voorbeeldig. Je hebt een oog voor design en mode en zou het liefst in de creatieve industrie werken, maar ja die zekerheid van die saaie baan is toch wel fijn. Het mooie aan oor manchetten is dat ze je die gewilde edgy

look geven zonder extra gaatjes in je oren. Zo wordt je lekker serieus genomen overdag terwijl je ’s nachts instagramwaardige selfies kan nemen.

Uitgelicht: ikbensieraden – goedkope zilveren oorbellen

Studs

Jij houdt het graag simpel. Less is more is jouw devies. Je bent gezond en sportief. Het verdoen van je tijd aan nutteloze bezigheden is voor jou een gruwel. Maar omdat je toch vrouwelijk voor de dag wil komen, zijn deze praktische oorbellen een prima keuze.

Eva is praktisch ingesteld en draagt dus studs

Hoops

Jouw sociale leven is je hele leven. Je hebt een enorm uitgebreide vriendenkring en bent er enorm druk mee om die te onderhouden. Je telefoon zit aan je handen vastgelijmd. Op de meeste feesten ben je het middelpunt van de belangstelling en weet je een lach op het gezicht te toveren van iedereen. Je hebt altijd een hoop te vertellen en mensen vinden het leuk om een tijdje met je op te trekken. Tot ze moe van je worden natuurlijk.

Tip: https://www.ikbensieraden.nl/oorbellen-kopen/ringen/

Bohemian Chique

Je wilt graag boven het maaiveld uitsteken, maar je blijf ook enorm steken in je comfortzone. Deze oorbellen zijn dan ook het perfecte type voor jou. Kleurrijk en vaak met natuurlijk of inheemse elementen. Je houdt van het buitenleven en mooie verhalen. Maar heb je die zelf wel te vertellen?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *