Uncategorized

De beste erectiepillen van 2022

Seks is voor ontzettend veel mensen of koppels een ontzettend belangrijk aspect in de relatie. Daarbij is een stukje opwinding natuurlijk belangrijk, maar bij niet iedereen gaat dit vanzelf of is het vanzelfsprekend dat het allemaal maar zou moeten lukken. Er zijn namelijk best wel wat mannen met erectieproblemen en daar zijn verschillende oorzaken voor, denk bijvoorbeeld aan psychische problemen of misschien ligt er toch iets lichamelijks aan de grondslag. Daarom is het goed dat wanneer je problemen ondervindt, even contact opneemt met de huisarts om samen te zoeken naar een oplossing. Je bent namelijk niet de enige en je wil waarschijnlijk toch wel graag dat het verholpen wordt. In sommige gevallen is de conclusie van de huisarts dat erectiepillen de oplossing voor het probleem vormen.

Gevolgen van problemen

Wanneer mannen niet kunnen presteren in bed zoals zij willen, kan dit voor nog meer ongemakken zorgen. Zo ontstaat er een groot stuk onzekerheid en dit heeft gevolgen voor de relatie, is de seks minder spontaan en hangt er een te grote spanningsboog omheen. Ook voor de partners heeft dit gevolgen, zo kan er twijfel ontstaan over eigen aantrekkelijkheid, teleurstelling en misschien ook wel een stukje onbegrip. Daarom is het belangrijk om ook in dit geval samen over het probleem te praten en je partner te betrekken bij het zoeken naar een oplossing. Soms is het praten met een psycholoog al de oplossing, daarom is het belangrijk om de juiste diagnose te stellen en dat op deze manier de juiste behandeling ingezet kan gaan worden.

Wat doen erectiepillen?

Bij een erectie is het belangrijk dat het bloed goed door het geslachtsdeel kan stromen en dat het bloed dan ook op de goede plek blijft. Het is een misvatting dat je van bijvoorbeeld een king active of camagra meer zin krijgt in seks dan normaal. Het verhoogt niet je libido, maar zorgt er alleen maar voor dat je penis kan functioneren zoals je wil wanneer jij in het moment bent en je graag met je partner het bed wil gaan delen. Wanneer je op zoek gaat naar erectiepillen moet je rekening houden met eventuele bijwerkingen zoals hartkloppingen, hoofdpijn, een wat roder gezicht of wat misselijkheid. Ook is er een verschil wanneer je de pillen in moet nemen, op een lege maag of juist niet bijvoorbeeld.

Zijn er pillen nodig?

Goed is het om te onthouden dat er voor iedereen een andere erectiepil de oplossing kan zijn en dat dit dus voor iedereen verschillend is. Daarom is het goed om advies te vragen en te kijken of er in jouw geval sprake is van een erectiestoornis. Er kunnen namelijk ook andere redenen zijn dat het niet helemaal gaat zoals mensen misschien zouden willen. Wanneer je bijvoorbeeld wat meer alcohol gedronken hebt, je wat meer stress ervaart of wanneer je teveel rookt, kunnen deze een oorzaak vormen. Het is dan ook niet erg als het een keer niet lukt, maar wanneer je ziet dat het met regelmaat niet gaat zoals je wil, is het goed om voor jezelf na te gaan of een van deze factoren voor jou van toepassing zijn of dat je verdere hulp moet zoeken bij een arts of bij de pillen. Het is geen taboe, dus schroom niet om hulp te zoeken.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *