Uncategorized

De plek waar je terecht bent voor mooie handgemaakte sieraden

Een sieraad kan je hele outfit af maken. Of het nou om oorbellen, kettingen of armbanden gaat. Ze komen in diverse soorten en kleuren en zijn naast je kleding ook een ander manier om je persoonlijkheid tot uiting te brengen. Je kunt voor een felkleurige armband en oorbellen gaan voor een zomer look of je gaat voor een dunne zilveren ketting die er wat sjieker uitziet. De mogelijkheden zijn eindeloos. Vele mensen kiezen er tegenwoordig ook voor om unieke sieraden te kopen. Modellen die je niet overal ziet en de oog van anderen kan aantrekken.

Er is geen tekort van mensen die sieraden kunnen maken, maar je wilt natuurlijk sieraden kopen bij mensen die weten wat ze doen. Je wilt natuurlijk nog lang van je aankoop genieten en daarom moet je sieraad van goede kwaliteit zijn. Corina Rietveld is de persoon bij wie je moet zijn voor zulke bijouterieën. Ze heeft haar eigen website, genaamd Corinarietveld.nl, waar je al haar handgemaakt sieraden kunt bekijken en bestellen. Ze doet dit met veel liefde en enthousiasme.

Ze heeft van alles en nog wat: kettingen, oorbellen, ringen, armbanden, enz. Als je hele collectie wilt kopen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. De sieraden komen in haar eigen stijlen en patronen en zien er heel uniek uit. Vergeet niet om ook een kijkje te nemen bij haar schitterende Zeeuwse sieraden. Naast de sieraden die je op de website te zien krijgt, kun je haar ook contacten om sieraden in opdracht te kunnen maken.

Zelf sieraden maken

Wil je ook leren om net als haar mooie sieraden te maken? Goed nieuws! Ze geeft ook cursus edelsmeden zodat je haar vak ook kunt leren. Neem tevens een kijkje bij haar designer tool. Deze zal je ook helpen mooie patronen te maken voor je ringen. Kies zelf welke kleuren je ring mag hebben en welke design je graag erop zou willen.

Bezoek de website om de sieraden te bekijken of om je in te schrijven bij haar workshop. Als je vragen hebt of iets wilt bestellen, dan kun je gerust met haar chatten.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *