Uncategorized

Je tanden zijn een kostbaar bezit, ga er zuinig mee om

Bang om naar de tandarts te gaan? Dan ben je zeker niet de enige. Toch kan het een stuk helpen als je er zeker van bent dat je kunt vertrouwen op een specialistische tandheelkunde praktijk. Die vind je bij van der Kooi, deze specialist is niet alleen gespecialiseerd in het onderhoud van je gebit maar ook in reparaties van kunstgebit bijvoorbeeld we vertellen je graag waarom je kunt vertrouwen op deze specialist in tandheelkunde.

Voorkomen dat je last van je tanden krijgt

Zoals de meeste tandartsen in je zullen adviseren, voorkomen is beter dan genezen en dat geldt zeker voor je gebit. Er is vrijwel niets vervelender dan last van je tanden hebben. Je hebt dan vaak de hele dag last en vooral bij het eten bijvoorbeeld. Het eerste advies is natuurlijk om goed je tanden te poetsen. Met een goede tandpasta. Daarnaast is het ook belangrijk om op je voeding te letten. Dit niet teveel suiker en zoetstoffen want dat is funest voor je tanden.

 

Reparatie aan gebit laten uitvoeren

Als je regelmatig last hebt van je tanden dan kan je dit eenvoudig laten onderzoeken door een specialist. Kleine reparaties zijn snel uit te voeren maar ook voor grote reparaties of een compleet nieuw gebit kan je hier terecht. Zelfs voor het implementeren van een kunstgebit of kunstmatige tanden door middel van een tandprothese kunnen wij je helpen.

 

Wordt je ouder? Een kunstgebit is ideaal

Veel mensen die er al een tijdje aan gewend zijn, zullen aangeven dat een kunstgebit ideaal is. In het begin is het natuurlijk minder leuk om je natuurlijke tanden te verliezen. Er worden tegenwoordig echter zulke goede kunstgebitten gemaakt. Dat deze zeer comfortabel zitten en ook prima zijn om mee te eten. Het onderhoud van een kunstgebit is bovendien niet veel werk als zal je er wel af en toe voor naar de tandarts moeten.

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *