Uncategorized

Hoe je er altijd goed uit kunt blijven zien door persoonlijk verzorging.

Het is een gekke tijd die van de nu levende generaties mensen nog niemand eerder heeft meegemaakt. Het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat de wereld op slot zit en miljarden mensen in lockdown in thuis isolatie zitten. Thuiswerken wordt hierdoor steeds normaler en is ook de kans dat wanneer alles weer over is er nog steeds meer bedrijven gebruik blijven maken van het thuiswerken. 

Thuis isolatie is geen reden om niet representatief te zijn.

Omdat we nu veel thuis zijn en ons wordt geadviseerd om niet onnodig naar buiten te gaan zijn we ook geneigd om ons hiernaar te gaan gedragen. Vooral persoonlijke verzorging speelt hier een belangrijke rol in. Want hoe voorkom je nu dat je verslonst dankzij je quarantaine?

Zie er fantastisch uit tijdens thuiswerken.

Om ook tijdens een quarantaine en thuiswerk er fantastisch uit te blijven zien en je goed te voelen zul je moeten gedragen zoals altijd. Elke ochtend je tanden poetsen, je verzorgingsritueel in gang zetten. Kleed je netjes en representatief aan, net als wanneer je naar je werk zou gaan. Neem stipt een goed ontbijt en plan voor jezelf de werkzaamheden voor de dag.

Persoonlijke verzorging als startpunt van de dag.

Omdat persoonlijke verzorging een belangrijk startpunt is voor de dag om je te blijven motiveren om door te gaan en je energiepeil hoog te houden. Hebben we een beautytip voor je bedacht. Winkelen is uit den boze maar toch wil je qua beauty op de hoogte blijven van de nieuwste trends. Nu kun je dit doen door online magazines of je favoriete influencer te volgen om zo nieuwe producten en of tips te vinden. Maar hier heb je niet direct iets aan.

Look fantastic! En hou dat zo.

Om jezelf te blijven motiveren in deze gekke tijd is een regelmatig cadeau aan jezelf op zijn plaats. Een abonnement op een beautybox van Lookfantastic doet wonderen. Dit is een maandelijks cadeau aan jezelf waarbij je elke maand nieuwe beauty, cosmetica, make-up en andere verzorgingsproducten in een mooie gethematiseerde box opgestuurd krijgt voor een leuk bedrag.

Met leuk bedrag, bedoelen we echt een heel leuk bedrag. Want deze gethematiseerde make-up boxen staan er bekend om dat je veel meer aan waarde krijgt dan dat je ervoor betaald. Zo kan een box verschillend tussen de 80,- en 150,- euro aan echte waarde aan items bevatten, maar betaal jij er maar € 19,95 voor. Werkelijk een deal of a lifetime toch?

Waarom werkt dit positief?

Omdat je van te voren niet weet wat er in de box bezorgd wordt. Is het elke keer de nieuwsgierigheid die het wint waardoor je de beauty items direct wilt testen en je elke dag met je verzorging bezig bent. Er wordt namelijk aan alles gedacht en kun je er ochtend en avond crèmes in vinden. Lekkere luchtjes voor overdag, leuke make-up producten zoals nagellak, lipstick, mascara, eyeliner. Maar ook leuke accessoires zoals scrunchies, scrubs, stickers soms zelfs handgemaakte wimperextensions, verschillende tools en ga zo maar door.

Motiveer en inspireer anderen.

Op deze manier ben je dagelijks op een positieve manier met je verzorging bezig en zorg je ervoor dat je er elke dag ook tijdens deze corona crisis er goed uit ziet.

Dit is niet alleen goed voor jezelf, maar ook je naasten waarmee je in een huis leeft. Je geeft het goede voorbeeld om elke dag goed voor de dag te komen, ook al ga je nergens naar toe. Dit inspireert andere die hier misschien wat meer moeite mee hebben om ook verzorgd en positief te blijven.

Nog meer beautytips.

Ons blog van PlastikFantastik staat boordevol beauty en verzorgingstips. Je hoeft je wat dat betreft echt niet te vervelen thuis. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze top 3 mascaras. Of ben je meer opzoek naar tips voor haarverzorging? Met deze blogs kom je deze rare tijden vast op een positieve manier door. Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *